Naar inhoud

Het verhaal van Janneke Leenders

"Ik geloof meer in mijzelf en durf meer"

Ik werk op basisschool De Verrekijker in Amstenrade. Als administratief medewerkster help ik met van alles en nog wat zoals administratiewerk, de telefoon opnemen, kopiëren en e-mails beantwoorden. Ik werk hier nu al dik zes jaar.

Janneke Leenders
Janneke is administratief medewerkster

Via Vixia ben ik terecht gekomen op de basisschool. Er was destijds een vacature. In het begin vond ik het heel eng om hier te beginnen. Ik heb echt moeten wennen omdat er zoveel op mij af kwam. Maar het heeft me wel heel veel gebracht. Deze baan was voor mij heel positief.

Ik heb door mijn baan veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik geloof meer in mijzelf en durf meer. Mijn collega’s hebben zoveel vertrouwen in mij, dat is echt ongelooflijk! Dat doet je zo goed. Ik ben gewoon een vrolijker persoon geworden.

Ik heb laatst een cursus bedrijfshulpverlening (Bhv) gedaan omdat ik toch vaak te maken krijg met kleine ongelukjes bij kinderen. Dat was voor mij een hele grote stap omdat ik niet had verwacht dat ik het kon, maar mijn collega’s hebben mij zelfvertrouwen gegeven dat ik het wel zou kunnen.

Ik heb het gehaald!