Naar inhoud

Proclaimer

Vidar is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of als u informatie tegenkomt die niet (meer) klopt, laat het ons dan weten. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op de website.

Privacy

Alle informatie die u aan ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt. 

Toegankelijkheid

Vidar geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet onze website gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. Toch is het niet uit te sluiten dat delen van deze website niet voor iedereen volledig bruikbaar zijn. Mist u informatie door toegankelijkheidsproblemen? Dan kunt u bellen, mailen of langskomen. We helpen u dan graag verder.

Uw verbeterpunten

Heeft u verbeterpunten voor onze website? Dan horen we dat graag. Met uw hulp kunnen we de website beter maken voor u en alle andere bezoekers.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op.