Naar inhoud

Kom'mit

Bent u een werkgever die een zakelijke relatie heeft met de Westelijke Mijnstreek en heeft u de ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen of om daar een verdiepingsslag in te maken? Dan is het partnerschap van Kom’mit echt iets voor u!

Kom'mit is hét MVO-platform van de Westelijke Mijnstreek. Partners van Kom'mit inspireren elkaar op het gebied van inclusief ondernemen en ontmoeten elkaar tijdens exclusieve evenementen en netwerkbijeenkomsten.

DXP 20210406 093 1356 HR
Interactieve online show 'De Inclusiefste Mens'

Kom'mit was een initiatief van het toenmalige Vixia (nu Vidar) en werd opgericht in 2012. Het platform is vormgegeven door een aantal vooraanstaande werkgevers uit de Westelijke Mijnstreek.

Wij geven samen invulling aan de banenafspraak, waarbij werkgevers ernaar streven 125.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag te helpen.

Waarom?

Omdat inclusief ondernemen het nieuwe normaal is! Onder het motto ‘we zijn samen verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ laten Kom'mit partners zien dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan.

Missie

Kom'mit creëert maatschappelijke en economische waarde en verbindt zich aan het sociale domein van de arbeidsmarkt. Kom'mit informeert haar partners over relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsparticipatie en inspireert hen om in kansen te denken in plaats van in beperkingen. Verbinden, relevantie en resultaatgerichtheid zijn de kernwaarden van Kom'mit.

 

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over Kom’mit of het partnerschap? Neem dan een kijkje op kom-mit.nl of neem contact op met het secretariaat. 

T: 046 – 457 74 32
E: info@kom-mit.nl

Bezoekadres:
Millenerweg 4,
6136 KW Sittard

Postadres:
Postbus 18,
6130 AA, Sittard