Naar inhoud

Nieuwsbrief Vidar

Op deze pagina kunt u zich gratis inschrijven voor de nieuwsbrief van Vidar. In deze nieuwsbrief leest u meer over werk en inkomen. Denk bijvoorbeeld aan nieuws over uitkeringen, interessante regelingen voor mensen met een laag inkomen of activiteiten bij u in de buurt. De nieuwsbrief verschijnt zo'n 6 keer per jaar. U ontvangt de nieuwsbrief in uw mailbox.

Als u zich aanmeldt kunt u de gemeente Sittard-Geleen, Beek of Stein aanvinken. Wij adviseren u om alleen de gemeente aan te vinken waarin u ingeschreven staat.  

Direct aanmelden

Bekijk per gemeente de online versie van de laatst verschenen editie: 

Afmelden

U kunt zich op ieder moment afmelden voor de e-nieuwsbrief. Klik hiervoor op ‘Afmelden’ onderaan in de e-nieuwsbrief.

Uw privacy staat voorop

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Uw persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan de doeleinden waarvoor u de gegevens aan ons heeft verstrekt, tenzij wij hiervoor uw toestemming ontvangen of dit anderszins ingevolge wettelijke bepalingen en/of kwaliteitsregels verplicht of toegestaan is. Wij geven de verstrekte gegevens uitsluitend door aan derde partijen als dat noodzakelijk is voor de levering van de aangevraagde diensten. Verder zullen wij de verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan landen buiten de EER.

Zie ook onze privacyverklaring