Naar inhoud
IMG 7615

Wij gaan verhuizen naar Millenerweg!

26 maart 2024

Ons gebouw aan Rijksweg Zuid 26 gaat sluiten. Vanaf 16 mei kunnen inwoners met een bijstandsuitkering of regeling van Vidar terecht op Millenerweg 4 in Sittard. Dit betekent dat ons bezoekadres verandert. 

Waarom een nieuw kantoor? 

Wij willen inwoners op een plek ontvangen waar we alles in één keer voor ze kunnen regelen. Daarnaast werken al veel van onze collega’s op Millenerweg. Als alle medewerkers op één locatie werken, kunnen ze beter samenwerken. En dus ook beter voor onze inwoners aan de slag. Daarom vinden alle afspraken vanaf 16 mei 2024 plaats op Millenerweg 4 in Sittard.

Alle inwoners die een bijstandsuitkering of regeling van Vidar ontvangen, krijgen vóór de verhuizing een brief thuis gestuurd met meer informatie. Inwoners die tot deze groep behoren en naar aanleiding van dit nieuws vragen hebben over ons nieuwe bezoekadres kunnen contact opnemen met hun casemanager of bellen naar het telefoonnummer van hun gebied. De telefoonnummers (gebied 1 tot en met 5) zijn terug te vinden op de contactpagina van onze website. 

Gemeente Sittard-Geleen wil van het gebied waar het pand van Vidar aan Rijksweg Zuid 26 onderdeel van is, een groene woonwijk maken. Ga voor meer informatie over dit project naar www.metsittardgeleen.nl en ga vervolgens naar project Kleine Steeg Sittard.