Naar inhoud

Wethouder Dassen van Gemeente Stein brengt werkbezoek aan Vidar

26 augustus 2022

Op 22 augustus bracht wethouder Dassen van Gemeente Stein een werkbezoek aan Vidar. Hij werd op de werkvloer hartelijk ontvangen door bevlogen medewerkers die hem met veel enthousiasme vertelden over de werkwijze van Vidar. 

Werkbezoek Vidar 1
Rondleiding en bijpraten

Ook kreeg wethouder Dassen een rondleiding in de productiehallen, waar medewerkers ijverig en met trots aan het werk waren om producten te monteren, assembleren, verpakken en ompakken voor diverse opdrachtgevers. Vervolgens kreeg wethouder Dassen uitleg over hoe de praktijkdiagnose in zijn werk gaat en hoe mensen bij Vidar kennis kunnen maken met verschillende werkvormen en kunnen ontdekken welk werk goed bij hen past. Tot slot werd de wethouder bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen binnen Vidar en het Jongerenloket.

Wethouder Dassen blikt tevreden terug op het werkbezoek.

”Het is belangrijk om de werkvloer op te gaan, sfeer te proeven en te zien waar Vidar zich dagelijks mee bezighoudt. Ik zag veel getalenteerde en gepassioneerde mensen. Dit werkbezoek geeft mij extra energie om ervoor te blijven zorgen dat zoveel mogelijk mensen in onze gemeente kunnen meedoen in de samenleving in welke vorm dan ook’’.