Naar inhoud

Werkcentrum Zuid-Limburg in Geleen biedt ondersteuning bij het zoeken naar werk of onderwijs

3 november 2023

De samenwerkende partners in de arbeidsmarktregio Zuid-Limburg openen vanaf 1 november een tweede locatie van Werkcentrum Zuid-Limburg: aan de Herenhof 1 in Geleen. Het team van het Werkcentrum staat op werkdagen klaar om iedereen te verwelkomen die ondersteuning zoekt bij werkgerelateerde vragen. Ook vanuit Vidar zijn verschillende medewerkers aanwezig om werkzoekenden te woord te staan en allerlei activiteiten te organiseren.

Het Werkcentrum Zuid-Limburg, dat al een locatie in Maastricht heeft, opent haar deuren nu ook in Geleen. Om ook in onze regio een plek te bieden waar iedereen naar binnen kan lopen voor gratis ondersteuning en advies. De medewerkers van het Werkcentrum hopen inwoners en organisaties op een herkenbare plek met elkaar in contact te brengen. Zodat de weg naar (nieuw) werk of onderwijs net wat makkelijker wordt.

Een goedgevulde agenda

Het Werkcentrum Zuid-Limburg organiseert tevens allerlei activiteiten en diensten. Om werkzoekenden en werkgevers te ondersteunen op het gebied van oriëntatie, ontwikkeling en werk. Vanaf 1 november worden er ook in Geleen diverse activiteiten georganiseerd, waaronder workshops, trainingen en banenmarkten. Bovendien zullen er elke dag loopbaancoaches beschikbaar zijn om persoonlijk advies te geven.

Locatie en openingstijden

Het Werkcentrum is gevestigd in de Herenhof 1, naast zalencentrum Hanenhof in Geleen. Haar deuren staan elke werkdag open van 9 uur tot 17 uur.

Meer weten?

Wil je meer weten en bekijken welke activiteiten er op de agenda staan? Ga naar haar website https://werkcentrum-zuidlimburg.nl/, volg het Werkcentrum Zuid-Limburg op Facebook of LinkedIn of loop eens binnen bij een van de locaties!