Naar inhoud

Vidar Loont

5 oktober 2021

Werk voorop, kansen voor iedereen! Daar staat Vidar voor. En om nog meer kansen voor iedereen te creëren is Vidar Loont opgezet. Hierdoor kan Vidar nu zelf mensen gaan verlonen. Vidar Loont is een extra middel in ons uitgebreide aanbod om passend maatwerk te bieden en nieuwe kansen te creëren. 

Ontwerp Zonder Titel (4)
Wat houdt Vidar Loont in?

Dankzij Vidar Loont kunnen wij mensen, die niet makkelijk zelf aan het werk komen, zelf in dienst nemen, ook als hun werkplek ergens anders is. Wij sturen dan de factuur naar het bedrijf waar ze werken. Wordt Vidar dan een uitzendbureau? Nee, men kan niet bij Vidar even snel een kracht inhuren tijdens tijdelijke topdrukte. Mensen krijgen minimaal een contract voor 6 maanden en krijgen daarmee echt een kans om werkervaring op te doen en kennis te maken met een bedrijf met als uitgangspunt om uiteindelijk in dienst te komen bij dat bedrijf.

Vidar Loont helpt kandidaten

Vidar streeft naar duurzame plaatsingen. Door nu zelf voor de verloning te zorgen, kan Vidar mensen, die onze ondersteuning hard nodig hebben, nog veel beter begeleiden bij alles wat nodig is om passend werk te krijgen.

Vidar Loont helpt werkgevers

Daarnaast helpen we met Vidar Loont ook werkgevers. Zij kunnen zonder risico en op detacheringsbasis kennismaken met nieuw personeel. Vidar biedt hierbij ondersteuning. Vidar Loont is daarmee een extra middel in ons uitgebreide aanbod om goed maatwerk te bieden en nieuwe kansen te creëren. Vidar helpt werkgevers aan goede medewerkers en helpt met de begeleiding, zodat ze kunnen groeien en hun talenten optimaal kunnen benutten. Werkgevers kunnen ze dan uiteindelijk met een gerust hart in dienst nemen. Zo kan door verloning een win-winsituatie gecreëerd worden.

HR-specialisten Vidar Loont

Vanaf 1 september steken twee HR-specialisten, Ira Gelissen en Quyen Bui, de handen uit de mouwen om van Vidar Loont een succes te maken. Zij kunnen vol enthousiasme vertellen over alle regelingen en mogelijkheden en ondersteunen hierbij. Hun vaste werkplek bevindt zich op Millenerweg 4a. Daarnaast is Quyen Bui bereikbaar via 06 189 071 01 of quyen.bui@vidarloont.nl. Ira Gelissen is bereikbaar via 06 189 071 00 of ira.gelissen@vidarloont.nl.

Foto Ira En Quyen
HR-specialisten Ira en Quyen
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Bent u als werkgever op zoek naar personeel en benieuwd naar het brede pallet aan mogelijkheden dat Vidar u kan bieden? Neem dan contact op met onze werkgeversadviseurs via 046 4777 130 voor een persoonlijk gesprek of lees meer op vidar.nl.