Naar inhoud

Team Inclusief helpt het CBS om kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

25 november 2021

Ook het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vindt het belangrijk om binnen zijn organisatie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om die ambitie kracht bij te zetten is Team Inclusief in de arm genomen.

Team Inclusief helpt organisaties met een andere blik naar werkprocessen te kijken. Bijvoorbeeld door complexe en eenvoudige taken te splitsen, waardoor functies ontstaan die beter in te vullen zijn. Of om juist de specifieke competenties van een kandidaat als vertrekpunt te nemen en van daaruit te kijken hoe die kandidaat binnen de organisatie van toegevoegde waarde kan zijn. Zo omzeilt u niet alleen de krapte op de arbeidsmarkt, maar zorgt u tevens voor een efficiëntere personeelsinzet. 

Succesvolle samenwerking tussen CBS en Team Inclusief in beeld

 

Heeft uw organisatie ook een HR-uitdaging? 

Neem contact op via teaminclusiefzuidlimburg@uwv.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Team inclusief is een samenwerkingsverband tussen CIAO / Universiteit Maastricht, UWV, Podium24, WSP Parkstad en Vidar. Kijk voor meer informatie ook op de pagina Vidar.nl | Inclusief bedrijfsadvies