Naar inhoud

Infographic Team Inclusief Zuid-Limburg

28 april 2022

Team Inclusief heeft het afgelopen jaar weer alles in het werk gesteld om de arbeidsmarkt inclusiever te maken. In deze infographic ziet u overzichtelijk de belangrijkste resultaten.

Team Inclusief Infographic
Team Inclusief

Door middel van inclusief bedrijfsadvies, een succesvolle methode om met een andere blik naar werkprocessen te kijken, informeerde en adviseerde Team Inclusief ook het afgelopen jaar weer een hoop bedrijven. Door complexe en eenvoudige taken te splitsen, ontstonden er ook mooie functies voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Bedrijven konden met behulp van Team Inclusief zorgen voor een efficiëntere personeelsinzet.

Heeft uw organisatie ook een HR-uitdaging? 

Neem dan contact op via teaminclusiefzuidlimburg@uwv.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Team inclusief is een samenwerkingsverband tussen CIAO / Universiteit Maastricht, Podium24, UWV, WSP Parkstad en Vidar. Een team van deskundige arbeidsanalisten staat voor u klaar! Kijk voor meer informatie, succesvoorbeelden en referentievideo’s ook op de pagina Inclusief bedrijfsadvies