Naar inhoud
Bakfiets Samen Voor Alle Kinderen Klein

Bakfiets ter promotie van Samen voor alle kinderen

10 mei 2022

Eind april parkeerde de contactpersoon voor Samen voor alle kinderen een kleurrijke bakfiets op het schoolplein bij basisschool Reuzepas in Geleen. Het was de bakfiets voor Samen voor alle kinderen.

Dit is een organisatie voor ouders met een laag inkomen. Zij kunnen hier een vergoeding aanvragen voor hun kind(eren). Bijvoorbeeld voor de contributie van een sportclub, muziekles of schoolreisje.

Het idee van de bakfiets ontstond vanuit de gedachte dat het belangrijk is om de dialoog aan te gaan met ouders. Een opvallende bakfiets zou de aandacht kunnen trekken en een mooie manier zijn om een gesprek te starten. Het landelijke team van Samen voor alle kinderen was ook enthousiast over het idee. Zij hadden zelfs nog een oude bakfiets staan. Deze is vervolgens opgeknapt en beplakt met promotiemateriaal.

Het doel is om met de bakfiets zoveel mogelijk plekken te bezoeken waar ouders en kinderen zijn. Zo kunnen ze op een luchtige manier kennismaken met de mogelijkheden.

Meer weten? Kijk op www.samenvoorallekinderen.nl

Fotobijschrijft: V.l.n.r. Wessam al Halabi - Arabische tolk Vidar, Michelle Lempens – allround casemanager WIZ Vidar, Ilona Nicaise - pedagogisch medewerker, Tahnee Schoonbrood - schoolmaatschappelijk werker Partners in Welzijn.

Bakfiets Samen Voor Alle Kinderen Klein