Naar inhoud

BeneFits

Met de BeneFitspas krijgt u korting bij ruim 200 bedrijven. Iedereen kan lid worden van BeneFits voor € 20,50 per gezin per jaar. Als lid kunt u korting krijgen bij lokale winkels, sportscholen, zorgverzekeringen en nog veel meer. Inwoners uit Sittard-Geleen met een bijstandsuitkering of een inkomen op bijstandsniveau krijgen de pas gratis.

U krijgt korting bij zo'n 200 aangesloten partners bij u in de buurt zoals de bakker of de slager. Maar ook diensten aan huis zoals de kapper, maaltijdservice of administratieve ondersteuners zitten in het kortingspakket van BeneFits. Voor een actueel overzicht van alle aangesloten kortingspartners kijkt u op www.bene-fits.nl.

Aanvragen

Hoe u de BeneFitspas aanvraagt is afhankelijk van uw situatie.

U heeft een bijstandsuitkering of inkomen op bijstandsniveau

Inwoners uit Sittard-Geleen met een bijstandsuitkering of een inkomen op bijstandsniveau krijgen de pas gratis. Vraag via uw casemanager naar de mogelijkheden. 

U heeft een inkomen tot 110% van de bijstandsnorm

U kunt de kosten van de pas misschien vergoed krijgen. Bel ons op 046 477 71 30.

U heeft geen inkomen op bijstandsniveau

Als u geen recht heeft op een speciale vergoedingsregeling, betaalt u het lidmaatschap zelf. Lid worden van BeneFits kost € 20,50 per gezin per jaar. Aanmelden kan via het aanvraagformulier op de website van Mijn BeneFits of door te bellen naar telefoonnummer 046 20 40 628. U ontvangt de kortingspas dan binnen een week thuis in uw brievenbus. 

Verlengen

Heeft u een uitkering en al een gratis BeneFitspas ontvangen via Vidar? Dan hoeft u niets te doen. Uw kortingspas wordt automatisch verlengd.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van alle bedrijven waar u korting krijgt op www.bene-fits.nl. Of bel naar Benefits op 046 20 40 628.