Naar inhoud

BeneFits

Met de kortingspas van BeneFits krijgt u korting bij ruim 200 bedrijven. Iedereen kan lid worden van BeneFits voor €20,50 per gezin per jaar. Als lid kunt u korting krijgen bij lokale winkels, sportscholen, zorgverzekeringen en nog veel meer. Inwoners uit Sittard-Geleen met een bijstandsuitkering of een inkomen op bijstandsniveau krijgen de pas gratis.

Aanvragen

Hoe u de pas aanvraagt is afhankelijk van uw situatie.

Als u geen recht heeft op een speciale vergoedingsregeling, betaalt u het lidmaatschap zelf. Lid worden van BeneFits kost €20,50 per gezin per jaar. Aanmelden kan via het aanvraagformulier op de website van Mijn BeneFits of door te bellen naar telefoonnummer 046 20 40 628. U ontvangt de kortingspas dan binnen een week thuis in uw brievenbus.

Duur lidmaatschap

Uw kortingspas wordt ieder jaar automatisch verlengd. Indien u uw lidmaatschap op wilt zeggen stuurt u 1 maand voor het einde van de geldigheidsdatum (3e en 4e cijfer van uw lidnummer is de maand dat uw lidmaatschap wordt verlengd) retour te sturen naar het postbusadres dat vermeld staat op de pas. 

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van alle bedrijven waar u korting krijgt op www.bene-fits.nl. Of bel naar Benefits op 046 20 40 628.