Naar inhoud

Meet & Greet XXL in het Fortuna Sittard Stadion

21 maart 2023 om 13:00

Op dinsdagmiddag 21 maart wordt in het voetbalstadion van Fortuna Sittard het Meet & Greet XXL evenement georganiseerd. Werkgevers en werkzoekenden zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit unieke programma waarbij kennismaken centraal staat. De werkgevers, veelal uit de regio Zuid-Limburg, zitten deze middag in het voetbalstadion voor werkzoekenden klaar. Aan werkzoekenden de keuze bij wie ze aan tafel schuiven. Ontdek kansen en ga op een informele manier met elkaar in gesprek.

Meet En Greet

Voor werkzoekenden

Het evenement start voor werkzoekenden om 14:30 en eindigt om 17:00. Ontdek kansen en ga op een informele manier met werkgevers in gesprek die jou graag een kans willen bieden. Laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is. Je kunt met zoveel werkgevers in gesprek als je zelf wilt.

Kijk voor meer informatie en om je gratis aan te melden op https://onbeperktaandeslag.nl/MeetGreetXXL-Zuid-Limburg-21-maart

Voor werkgevers

Tijdens het evenement, dat door Vidar in samenwerking met UWV-Werkbedrijf Zuid-Limburg, WSP Parkstad en Onbeperkt aan de Slag georganiseerd wordt, kunnen werkgevers op een informele manier met gemotiveerde werkzoekenden kennismaken. Het programma voor werkgevers start om 13:00 met een lunch met inspirerende sprekers. Zij nemen u mee in mooie voorbeelden over de waarde van werken met mensen met een arbeidsbeperking. Na de aansluitende Meet & Greet wordt om 17:00 afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden als werkgever is kosteloos en kan tot uiterlijk 15 maart 2023 via https://onbeperktaandeslag.nl/21-03-werkgever